HÍV AZ ERDŐ SZAVA!

Egész napos program

 

 • Érkezés a Szabolcsi Református Látogatóközpontba

• Kirándulás a Földvár melletti erdőben a morotvához, a túrát erdészek és biológusok vezetik. Az érdeklődők megismerkedhetnek a madarak meggyűrűzésének “tudományával”, helyi védett növény-és állatvilággal. (Időtartam 3 óra)

• Ebéd, melyet a Tőrös csárdában lehet jóízűen elfogyasztani

A)   Séta Szabolcs községben, a település egyedülálló történelmi nevezetességeinek – az Árpádkori Monostor, az Emlékpont, a Honfoglalás idején épült földvár, valamint a Mudrány Kúria – megtekintése gyakorlott idegenvezető közreműködésével (Időtartam: 1,5 – 2 óra)

• A barkácsolni vágyók számos kézműves foglalkozást próbálhatnak ki, például a decoupage technikát, a csuhézás, a bőrözés, a gyékényfonás, mozaikkép készítés illetve terméskép készítés, vagy a gyöngyfűzés. Az elkészített dolgokat mindenki hazaviheti. (Időtartam: 2,5 – 3 óra)

• Interaktív programként el lehet merülni a honfoglalás kori sportokban :

-          Íjászat elméleti és gyakorlati oktatás (Időtartam: 1,5 óra)

-          Lovaglás híres hucul lovakon, ahol a kedves érdeklődők a lovas életmód elméleti és gyakorlati ismereteit is elsajátíthatják képzett oktató segítségével (Időtartam: 1,5 óra)

VAGY

B)   Séta Szabolcs községben, a település egyedülálló történelmi nevezetességeinek – az Árpádkori Monostor, az Emlékpont, a Honfoglalás idején épült földvár, valamint a Mudrány Kúria – megtekintése gyakorlott idegenvezető közreműködésével (Időtartam: 1,5 – 2 óra)

• Séta a Tisza part mentén az eldugott Holt-Tiszához, miközben elénk tárul -e vidék csodálatosan gazdag és gyönyörű élővilága.
(Időtartam: 3 óra)

szabolcsi várjátékok2013

A fenti programokhoz előzetes egyeztetés szükséges az adott telefonszámon:

06-20/256-5140.

A csomagajánlatunk igénylése esetén kérjük, hogy legalább egy héttel legyenek szívesek ezt jelezni a fenti telefonszámon.
Az árakat az egyeztetés során alakítjuk ki, vendégeink igényeinek megfelelően.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>